Založit novou webovou stránku nebo e-shopChci nový web

Dotazy

20.06.2018
• Jitka Bičíková  |  20.06.2018 22:59:59  |  IP: 89.177.---.---
pro pí Helenu - momentálně ted nemám žádné vypsány. Nové termíny seminářů budu vypisovat na podzim. SLedujte můj web a Fb, vždy je tam budu zveřejnovat, až budou termíny. JB

19.06.2018
• Helena  |  19.06.2018 09:54:25  |  IP: 85.70.---.---
Dobry den, prosim budete mit ted v dohledne dobe seminar? Na strankach jsem nic nenasla a velmi mne zajimate. Moc dekuji. Helena

08.06.2018
• Jitka Bičíková  |  08.06.2018 17:35:50  |  IP: 89.177.---.---
pro pí Gábinu - ano, určitě, není problém, napište mi E-mail a vše dohodneme po něm i takto na dálku. JB
• Jitka Bičíková  |  08.06.2018 17:34:35  |  IP: 89.177.---.---
pro pí Vieru- ano i v takovémto případě je možné eliminovat následky celulitidy, jen s užíváním léků a s tímto problémem se musí počítat, že to nemusí jít stoprocentně jako u zdravých jedinců. Strava odhlednující co píši, byliny, baňky a lymfodrenáže pokud nemáte jiné potíže též můžete. Saunu můžete, hřejivé anticelulitické zábaly a procedury též. JB

04.06.2018
• Gabi  |  04.06.2018 22:26:08  |  IP: 88.81.---.---
Dobrý den, jde se s vámi spojit přes e-mail poslat napr fotky končetin a napsat co me trápí a domlouvat se přes e-maily? Jsem z daleka a bohužel v okolí není odborník jako vy. Děkuji moc a přeji krásný večer. Gabina

02.06.2018
• Viera  |  02.06.2018 12:25:44  |  IP: 188.167.---.---
Dobrý deň, chcem sa Vás opýtať či je možné odstrániť príp. zmierniť celulitídu ak som po totálnej tyreoidektómii a užívam lieky a tiež či pomáha na celulitídu sauna(fínska, infrasauna) a domáce baňkovanie. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď a želám pekný deň.

31.05.2018
• Milena  |  31.05.2018 17:40:22  |  IP: 185.57.---.---
Dobrý den, právě jsem si přečetla Vaše pojednání o syndromu neklidných nohou. Ale ty příčiny, které uvádíte pro mě neplatí. Mám to už asi 35 let. Musela jsem přestat meditovat. Cvičím tai-či. A pořád se to zhoršuje. Asi bude příčina jinde.

17.05.2018
• Jitka Bičíková  |  17.05.2018 21:52:46  |  IP: 89.177.---.---
pro pí Evu- pokud už jste zcela zdravá, a krev je v pořádku, bez zvýšených markrů, tak můžete, ale je vždy nutné, aby toto zhodnotil dle výsledků přímo onkolog, ten má zde hlavní slovo.Jb

16.05.2018
• Eva  |  16.05.2018 06:37:25  |  IP: 95.105.---.---
Dobrý deň, Chcem sa opýtať, či je pre mňa vhodná lymfodrenaz, nakoľko som po úplnej hysterektómii po rakovine krčka maternice. Ďakujem za odpoveď.

07.05.2018
• Jitka Bičíková  |  07.05.2018 23:34:58  |  IP: 89.177.---.---
ano budu přednášek i v SK, to je v plánu ale až přístí rok. JB



Nový vzkaz
nick  
text
 
 
784-4osm  =  
Vyplňte kontrolu proti SPAMu.
TOPlist